PRET: 3000EURO platibil in 4 rate lunare
DURATA: 4 LUNI
OCTOMBRIE 2024 – IANUARIE 2025
TRAINER PASTRY CHEF EMILIA MAXIM
PRET: 3000EURO platibil in 4 rate lunare
DURATA: 4 LUNI
OCTOMBRIE 2024 – IANUARIE 2025
TRAINER PASTRY CHEF EMILIA MAXIM
Structura programului de specializare, Nivel Intermediar Escoffier Patiserie-Cofetarie:
In cadrul programelor Escoffier de formare profesionala Cofetar – Patiser, structurate pe trei nivele: Nivel Basic, Nivel Intermediar si Nivel Avansat, punem accent foarte mult pe practica in laboratorul Institutului.
Scopul nostru este ca viitorii cofetari – patiseri sa cunoasca tehnicile de baza si apoi, cu fiecare modul sa-si imbunatateasca competentele, sa devina specialisti in domeniu, sa devina mult mai creativi in elaborarea plating-ului si sa descopere secretele deserturilor internationale.
Programul nivelului Intermediar Escoffier, specializare cofetar-patiser, cuprinde 160 ore de practica in laboratorul Institutului, notiunile de teorie fiind discutate in cadrul tehnicilor de lucru invatate in fiecare zi de curs. Cursantul lucreaza fiecare reteta individual, deoarece trebuie sa invete corect tehnicile cuprinse in retetele Escoffier.
Laboratorul institutului este dotat la standard international cu toate echipamentele si ustensilele necesare in cofetarie-patiserie si fiecare cursant beneficiaza de propriul banc de lucru utilat corespunzator.
Pastry Chef Emilia Maxim, cu o experienta internationala in patiserie-cofetarie, va transmite din cunostintele acumulate de peste 10 ani, astfel incat la sfarsitul celor trei nivele sa reusiti sa stapaniti tehnicile de lucru si sa conduceti un laborator de patiserie-cofetarie.
Tendintele noi in domeniu, tehnicile de lucru, echipamentele si ustensilele moderne utilizate, Pastry Chefi cu experienta internationala, alaturi de ingredientele premium puse la dispozitie cursantilor nostri in fiecare zi de curs, dovedesc profesionalismul Institutului Culinar Disciples Escoffier.
Cui se adreseaza?
Nivel Intermediar Escoffier, specializare Patiser-Cofetar cuprinde :
Cunostintele acumulate pe parcusul nivelului Intermediar Escoffier Patiserie-Cofetarie sunt imperios necesare pentru a putea continua programul Escoffier de specializare, accesand programul Nivel Avansat Escoffier Patiserie-Cofetarie, la finalul acestui modul veti obtine diploma acreditata de Ministerul Educatie Francez ,,Certificat de competences professionnelles en patiserie francaise’’.
Conditii de inscriere si documente necesare
Documente necesare pentru inscriere la curs: