Ce vom pregati :
Raspberry Cheesecake
Lemon Cheesecake
Dark Chocolate Tart
Lemon Cream Meringue Tart
Decadence
Tips & tricks:
temperarea ciocolatei
deserturile sunt GLUTEN FREE
cum pregatim glazura oglinda
decoratiuni din ciocolata
pregatirea aluatului fraged de tarta
secretul delicioaselor creme de cheesecake cu fructe si branza
preparate Gluten free
MASTERCLASS CHEESECAKE & TARTE
TRAINER: Pastry Chef & Chocolatier ERIC LE ROUZIC
Durata : 7-8 decembrie 2020, interval orar : 9.30 – 16.30
Adresa: Calea Bucuresti 107E, Săftica 077015
Info & inscrieri : 0735226533
Sponsori:
Artisan Ingredients
2G Impex
Taxa de participare 800lei/cursant
Taxa de participare include:
Mapa de prezentare cu retete si sfaturi utile pentru reusita retetelor
Materia prima de cea mai buna calitate
Deserturile pregatite la curs vor fi impartite cursantilor
Diploma de participare
Info&inscrieri: 0735226533