Parteneri

Cursurile INSTITUTE CULINAIRE DISCIPLES ESCOFFIER se desfasoara in locatia apartinand partenerului nostru BILANCIA – una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii.

BILANCIA s-a infiintat in 1992 si este o societate cu capital integral romanesc. In prezent, numara peste 200 de angajati in sediul central din Corbeanca, in sucursalele din Bucuresti, Arad, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau, Suceava si in punctele de lucru Oradea, Ploiesti, Buzau, Galati, Miercurea-Ciuc.

BILANCIA ofera peste 74000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Colaboreaza cu 239 de parteneri din 26 de tari situate in Europa, America si Asia. Pe langa o gama variata de produse, BILANCIA ofera si numeroase servicii clientilor: consultanta de specialitate (realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.

BILANCIA ofera cea mai buna valoare investitiei clientilor si, totodata, solutii pentru toate segmentele de pret si calitate. Clientii BILANCIA sunt companii care activeaza in alimentatia publica, de la mici afaceri de familie, la hoteluri de 5 stele. Oferim utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

CIFRE:

  • 11.000 m suprafata acoperita la sediul central – DN1 (km 19,3 – Corbeanca) ce include showroom, depozite, service
  • 1.500 m² showroom pentru echipamente
  • 10.000 articole pe stoc in singurul Cash&Carry din Romania dedicat exclusiv accesoriilor profestionale
  • 57000 m³ depozit, livrare in 24 ore
  • 6000 de piese de schimb pe stoc, 60 de tehnicieni specializati, interventie service 24/7
  • 100 de locuri in amfiteatru dedicat pentru demonstratii si show-uri enogastronomice
  • scoala de bucatari: 16 posturi de lucru individuale pentru scolarizare –- 3 zone specifice destinate domeniului de activitate: gastro, pizza, cofetarie-patiserie.