PRET INTREG: 5000 Lei
Program: joia si vinerea dupa-amiaza (14.00 – 18.00) in perioada: 21 noiembrie 2024 – 31 ianuarie 2025
Inscrieri si detalii: 0735 226 533
Locatie de curs: Calea Bucuresti 103E, loc. Saftica, jud. Ilfov
PRET INTREG: 5000 Lei
Program: joia si vinerea dupa-amiaza (14.00 – 18.00) in perioada: 21 noiembrie 2024 – 31 ianuarie 2025
Inscrieri si detalii: 0735 226 533
Locatie de curs: Calea Bucuresti 103E, loc. Saftica, jud. Ilfov
TEMATICILE CURSULUI:
NOTIUNI DE TEORIE:
Etapele esentiale ale fabricarii painii in varianta artizanala:
Caracteristicile unei paini artizanale de calitate – Defecte & Cauze
Autoliza & Framantare/Malaxare & Fermentare
Divizare & dospire & Scoring
Coacere & Racire & Conservare
TEHNICILE APLICATE PRIN RETETELE LUCRATE: