Cui se adreseaza?
Programul de formare profesionala Cofetar – Patiser, programa Escoffier se adreseaza:
- persoanelor care doresc sa invete bazale si tainele artei cofetariei si patiseriei
- persoanelor care vor sa inceapa un business in domeniul patiseriei/cofetariei
- personelor care vor doresc o reorientare in cariera
- pasionatilor de dulciuri care vor sa invete sa pregateasca deserturi delicioase pentru cei dragi
Veti experimenta textura fiecarei prajituri/aluat/crema/tort, veti aprofunda proceduri de coacere, elemente de décor, retete fine, si fiind un curs interactiv, puteti cere toate sfaturile pentru ca la finalul acestui curs sa fiti capabili sa lucrati intr-o cofetarie/patisserie alaturi de profesionisti ai domeniului.
Programul nostru frantuzesc, pune accent foarte mult pe practica, pentru a descoperi secretele din spatele retelor, elementele cheie care vor transforma preparatul intr-un desert delicios si corect pregatit din punctul de vedere al tehnicilor aplicate.
Suplimentar fata de orele de teorie si practica efectuate in laboratorul institutului, veti avea oportunitatea sa beneficiati de un stagiu de practica in cofetarii/patiserii de top partenere in cadrul programului de formare profesionala. Veti lucra si veti invata alaturi de profesionisti in acest domeniu, avand posibilitatea sa aflati multe secrete ale dulciurilor de succes frantuzesti pe care inainte doar le savurati cu placere, acum veti invata sa le preparati, cu aceeasi placere.
Cursurile noastre de formare profesionala sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei. In urma examenului de absolvire – proba teoretica si proba practica – la care vor participa specialisti in domeniu si o comisie acreditata, cursantii vor obtine diploma de calificare Cofetar, diploma de calificare Patiser valabile la nivel national si in tarile din UE.
La sfarsitul acestui modul, Institutul Culinar Disciples Escoffier va acorda diploma de absolvire a Nivelului Basic Escoffier – diploma valabila la nivel international in domeniul culinar.
TRAINERI:
Pastry Chef MIRELA MURARUSI
Pastry Chef EMILIA MAXIM