Perioada: 14-15 Martie 2021
Program: 10-16h
Pret: 1100 lei
Locatie: Calea Bucuresti 107E, Săftica 077015
Acces gratuit pentru copiii cu varsta intre 10-15ani, insotiti de parinti.
Info & Inscrieri: Claudia Petre 0735226533
Perioada: 14-15 Martie 2021
Program: 10-16h
Pret: 1100 lei
Locatie: Calea Bucuresti 107E, Săftica 077015
Acces gratuit pentru copiii cu varsta intre 10-15ani, insotiti de parinti.
Info & Inscrieri: Claudia Petre 0735226533
Pastry Chef & Chocolatier Eric le Rouzic v-a pregatit un curs dedicat produselor din ciocolata. Veti descoperi tehnici noi de pregatire a preparatelor din ciocolata, aromele spectaculoase si texturile fine ale diferitelor tipuri de ciocolata.
Vom invata sa lucram corect produse din ciocolata, tehnica de temperare a ciocolatei, praline de ciocolata, creme si mousse-uri delicioase din ciocolata, craquelin de ciocolata, financier cu ciocolata, glazuri de ciocolata, lollipops, decoratiuni din ciocolata.
The Rocher
Chocolate Praline
Bittersweet Choco Pops
Baked Chocolate Tart
Blue Moon Chocolate
Chocolate Financier
Chocolate Moulleux
Chocolate Raspberry Tart
Chocolate Raspberry Verrine
Sponsori si parteneri :