Contact

Pastry Chef Mirela Murarusi

Pastry Chef

Pasionată încă din copilărie de prăjituri, ar fi fost imposibil sa nu devin cofetar. Având toate mijloacele necesare, o mamă cofetar, o copilărie și adolescență petrecute într-un laborator de cofetărie, am dezvoltat această pasiune dulce care cu timpul a devenit profesia mea.

Am urmat cursurile unei Postliceeale, cu diplomă în contabilitate, dar cifrele nu m-au atras. Am început timid să lucrez într-un laborator, alături de mama si alți cofetari cu experiență, ,,furând meseria” așa cum se spune. Am început ca ucenic în anul 1991 calificându-mă la locul de munca datorită evoluției rapide . Am acumulat o experiență de 14 ani de laborator, ultimii 4 petrecându-i în laboratorul propriu.

După ani, am ajuns să descopăr cofetăria franțuzească am evoluez participând la cursuri alături de cofetari formați sub îndrumarea marelui chef cofetar francez Christoph Michalak.

M-am perfecționat pe partea de Entremet, nelăsând la o parte produsele clasice ale cofetăriei franțuzești și autohtone.

Din anul 2017 am început să profesez pe partea de formarea a adulților, susținând cursuri în Paris, Londra, Roma, Torino, Munchen, Dublin și București. Implicit particip si la stagii de laborator, ofer consiliere și implementare de rețete proprii.