Echipa noastră culinară pasionată, condusă de Chef Ciprian Nicolescu, este formată din profesioniști inovatori și experimentați, cu ani de experiență în domeniul foodservice. Munca lor combină știința alimentară, tehnologia și arta culinară pentru a imagina viitorul alimentelor. Ei se bazează pe tendințele actuale și informațiile culinare din întreaga rețea globală pentru a crea soluții personalizate pentru toți clienții noștri.
Contribuția noastră vine în ajutorul companiilor care necesită un control mai bun al afacerii lor și o maximizare a profitabilității precum și a celor care sunt la început de drum și doresc să deschidă o afacere HoReCa de la zero fie ea restaurant de hotel, restaurant fine dining, restaurant casual, Bistro, bar lounge, cafenea sau locație de evenimente.
Stăm la dispoziția dumneavoastră atât pentru deschiderea unei noi locații cât și la reevaluarea și reorganizarea unei locații existente. Serviciile noastre acoperă o zona complexa de necesități operaționale în domeniul HoReCa. De la identificarea locației pe criterii bine structurate, la propuneri de concept, la dezvoltarea culturii organizaționale, angajări, training uri, dezvoltare de meniu și rețete, proceduri de standardizare a acestor lucruri, proceduri de control, fluxuri, tehnologizarea locației, întocmiri de bugete până la Sistemul de Management al Siguranței Alimentare HACCP.
Echipa noastră de profesioniști, îmbină managementul și marketingul cu gastronomia pentru a găsii echilibrul perfect de care are nevoie un restaurant sau hotel de succes.
În vederea dezvoltării, organizării și sustenabilității business-ului, venim cu soluții eficiente și anume: